Så kom dog endelig i gang, menneske!

O7A9fAvYSXC7NTdz8gLQ_IMGP1039

At være en nybegynder stinker. Der er ikke noget værre! Hvis du har formået at overleve til voksenalderen, og har den mindste skygge af stolthed tilbage, så vil også den være forsvundet i det øjeblik, du træder ud på en ny gren og bliver – gud forbyde – en nybegynder.

 

Børn på den anden side, kan lære noget på fem minutter og samtidig være selvglade små røvhuller omkring det. Mandarin, kinesisk, violin, algebra, gymnastik, uanset hvad! Og, selvfølgelig også surfing. Børn er voldsom gode til at lære at surfe i løbet af et øjeblik. Det giver også god mening – de har alle fordelene. Organer af gummi. Ingen frygt for fiasko. Vrangforestillinger om superhelte-lignende uovervindelighed. Og vigtigst af alt, deres eneste ansvar i livet: at lære nye tricks!

 

Tåbeligt, burde vi beslutte at rulle ærmerne op og lære en ny fysisk færdighed. En udfording, som får os tætter på den superhelt-lignende skikkelse, som børn sommetider ser i os, når vi laver noget “vildt”.

 

Kitesurfing har i mange år været en sport, som kun de hårde drenge udøvede. De tider tilhører dog fortiden. Og selvom kitesurfing stadig er en ekstrem sport, er den rimelig hurtig at mestre, for de fleste.

 

Er du komisk ude af form? Har du fået dig et tids-ædende job, som forhindrer dig i at holde dig i form sammen med gutterne? Eller er du en stolt ejer af et massivt ego, der vil gøre alt for, ikke at være til grin?

Der er utrolig mange grunde til at lære at kitesurfe, men ligemeget hvilken din er, så vil vi hjælpe dig med at få det bedst mulige begynder kursus. Alle vores partnerskoler er veluddannede, certificerede og villige til at gøre indlæringen så nem, som var du et barn, der skulle lære at stå på rulleskøjter.